اطلاعیه : قابل توجه دانشجویان مقطع « کارشناسی » « ارشد» و دکتری
  • بسمه تعالی

آخرین فرصت جهت اخذ واحد پایان نامه یا تمدید آن در مقطع ارشد و اخذ امتحان جامع برای واجدین شرایط مقطع دکتری روز سه شنبه مورخ 95/09/30 می باشد قبل از تاریخ ذکر شده نسبت به واریز شهریه ومراجعه به گروه مربوطه اقدام نمایند.

آخرین فرست اخذ امتحان جامع دکتری

وتمدید پایان نامه کارشناسی ارشد

روز شنبه مورخ 95/9/13 ساعت 9 تا 11 با مراجعه به گروه

دانشجویانیکه

موفق به تمدید پایان نامه یا اخذ امتحان جامع نشده اند سریعا به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نماییند 95/05/26

دانشجویانیکه

بعلت عدم وصول رای کمیسون مواردخاص تا این تاریخ موفق به انتخاب واحد یا ثبت نام نشده اند سریعا

(کارشناسی ) به اتاق 202 آقای فرهانی

(ارشد و دکتری ) به اتاق 213 خانم مسعودی نسب مراجعه نمایند

تاریخ جدید امتحان جامع

کتبی  رشته ها تاریخ 95/09/24 ساعت 10 صبح

مصاحبه 95/09/28 ساعت 9 صبح رشته های مدیریت کار آفرینی تکنولوژی صنعتی - فناوری اطلا عات  - مدیریت صنعتی

آخرین فرصت

انتخاب و اخذ

واحد های امتحان جامع / پایان نامه و تمدید پایان نامه در نیمسال اول 95-96

تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 18/ 08/ 95 می باشد.

لطفا به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نمایید

اطلاعیه یک :

مدیریت صنعتی گرایش  تولید و عملیات

منابع آزمون جامع دوره دکتری: رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار هوشمند

درس تحلیل فلسفی نظریه های سازمان و مدیریت

• توجه :
  •
  •    لطفا دانشجویانی که مشمول اخذ واحد امتحان جامع می باشند شهریه را پرداخت نموده وبه گروه  اعلام کرده جهت اخذ واحد
  • دانشجویان دکتری گروه صنعتی وتکنولوژی   لطفا" پروپوزالهای خود را تا تاریخ 10 آبان 95 به گروه تحویل فرمایند.
  • دانشجویان گروه کارآفرینی وفناوری اطلاعات   لطفا" پروپوزالهای خود را تا تاریخ 8 آبان 95 به گروه تحویل فرمایند.
  • قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
  • با توجه به اینکه در موعد حذف و اضافه واحد مجاز به اعمال تغییرات یا اخذ درس نخواهند بود لازم است در موعد انتخاب واحد نهایت دقت را در اخذ دروس معمول  داشته تا نیاز به اصلاح آن نباشد.
  •  دانشجویانی  که فقط واحد پایان نامه دارند  یا در ترم گذشته پایان نامه داشته ولی موفق به دفاع نشده اند لازم است بترتیب در موعد انتخاب واحد مبادرت به اخذ واحد پایان نامه یا تمدید آن نمایند.
  • قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی
  • در انتخاب دروس با رعایت دقیق پیش نیاز هر درس اقدام شود و از اخذ درسی که پیش نیاز آنرا نگذرانده اند جداّ خود داری نمایند.
  •  به زمان امتحانات دروس دقت شود
  • بنحوی انتخاب واحد نمایید که نیاز به اصلاح آن در زمان حذف و اضافه واحد
  • نبا شد زیرا اصلاح انتخاب واحد یا اخذ دروس جدید در زمان حذف و اضافه واحد مستلزم پرداخت کامل شهریه و تسویه معوقات نیمسال جاری می باشد.
  • قابل توجه دانشجویان دکتری
  • حداکثر واحد انتخابی 10 واحد میباشد دروسی که فقط گروه انتخاب کرده باشد  اجازه شرکت در امتحان پایان ترم را دارند و انتخاب بیش از 10 واحد شهریه استرداد نمی شود.
  • قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری
  • دانشجویان مقطع دکتری مشمول اخذ امتحان جامع و پایان نامه هر چه سریعتر به گروه مربوطه مراجعه فرمایند. (لازم است قبلا شهریه پرداخت شده باشد.)
شنبه 15 آبان 1395  11:35:20

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 4 بهمن 1395  5:12:4